Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Ugrás a tartalomhoz

Minden lány olvassa ! Ezt üzenik a fiúk!

536808_391009987602610_463665154_n_1349726248.jpg_500x333

Minket fiúkat nem zavar, ha más srácokkal beszélgettek. Nem érdekel, hogy vannak fiú barátaitok. De amikor mellettünk ültök és valami srác betoppan és ti a nyakába ugrotok anélkül, hogy bemutatnátok minket, az igenis zavar. Az sem segít hogyha beszéltek vele 10 percet anélkül a felismerés nélkül, hogy mi igenis ott vagyunk még. Nem érdekel minket, hogyha az a srác hív vagy ír nektek, de hajnali 2-kor kicsit aggodalmat kelt ez bennünk. Szerintem semmi sem olyan fontos, hogy hajnali 2-kor kell rá sort keríteni és nem várhat reggelig. Ráadásul, amikor azt mondjuk, hogy szép, lenyűgöző, csinos, aranyos és ámulatba ejtő vagy, akkor azt mi tényleg úgy is értjük. És ne mondjátok nekünk, hogy tévedünk.
Mi nem próbálunk meggyőzni titeket.
A legdögösebb dolog egy lányban a magabiztosság. Igen, idézhetsz engem. Ne legyetek kiakadva azon, hogy nyitva tartjuk előttetek az ajtót, inkább élvezzétek az előnyét annak, milyen hangulatban vagyok. Hagyjátok, hogy fizessünk nektek valamit, ne érezzétek magatokat zavarban, mert mi ezt jó szándékból csináljuk és elvárt. Mosolyogjatok és mondjátok, hogy köszönöm. Pusziljatok meg, mikor senki sem figyel, de ha akkor pusziltok meg mikor valaki láthat, akkor mi még jobban le leszünk nyűgözve. Nekünk nem kell puccosan felöltöznöd. Ha kijössz velünk, nem kell a legrövidebb szoknyád felvenned és nem kell 1 kiló sminket magadra raknod. Mi saját magadért szeretünk téged, nem pedig azért amilyen tudsz lenni. Szerintem egy lány a pizsijében a legszebb vagy a boxeremben és a pólómban, nem pedig kicicomázva. Nem kell mindent véresen komolyan venni, amit mondunk. A szarkazmus szép dolog, lássátok meg benne a szépséget. Ne legyetek kiakadva mindenért. Ne használjátok a magazinokat és a médiát úgy, mintha a Bibliátok lenne. Ne mondjátok előttünk milyen jó pasi Chris Brown, Brad Pitt vagy Jesse McCartney mert kicsit sem izgat minket, amúgy is erre vannak a barátnőitek.
Lányok nem tudom elégszer hangsúlyozni, ha van egy srác aki nem bánik jól veletek, ne várjátok meg, hogy megváltozzon! Hadd sajnálkozzon majd a férfi populáció söpredéke és keressetek valaki olyat, aki úgy bánik veletek, ahogy ti azt szeretnétek és akkor is megmosolyogtat, ha ti a legszomorúbbak vagytok. Olyasvalakit, aki akkor is törődik veletek, ha hibát követtek el. Olyasvalakit, aki akkor is szeret, ha megbántjátok. Olyasvalakit, aki abbahagyja azt amit csinál, hogy a szemetekbe nézzen és azt mondja szeretlek és valóban úgy is gondolja. Adjatok a kedves srácoknak egy esélyt! Fiúk, megoszthatják ezt, ha ti is így gondoljátok az itt leírtakat és ti lányok is, ha úgy gondoljátok, hogy aranyos. Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindenen szomorkodjunk, ami az utunkba kerül. Szagoljunk bele a rozsába, mert nem lesz rá még egy lehetősé Ragadd meg a lehetőségeket, mert mindig van több rózsa, amiben illatozhatsz.